Yakono Rent a Car Beograd

Yakono Rent a Car Beograd

Car Rental in Beograd,

Car Rental

Contact us

Make a call
381600600203

Location

Ljubana Jednaka 1,
Beograd , 11041 SERBIA

About Yakono Rent a Car Beograd

Website : yakonorent. com

Ako se spremate za put ili dolazite u Srbiju na duži ili kraći period – iznajmljivanje auta u Yakono rent a car-u je mnogo povoljnija opcija od svakodnevnih vožnji taksijem i gradskim prevozom. Takođe je sigurnije iznajmiti auto za putovanja ukoliko niste potpuno sigurni u ispravnost svog vozila.

Putovanjem vozilom vas može dovesti do mesta do kojih je teško stići javnim prevozom. U mnogim slučajevima je i jeftinije nego putovati javnim prevozom.

Yakono rent a car vam nudi iznajmljivanje vozila po najpovoljnijim uslovima. Srbija, Beograd i njegova okolina su fantastični za istraživanje automobilom - iskoristite naše ponude za iznajmljivanje automobila.

Yakono rent dugi niz godina sarađuje kako sa lokalnim tako i sa inostranim klijentima, već duže od 10 godina. Naša obaveza je da ispunimo sva vaša očekivanja, a vaše zadovoljstvo je naš najbolji indikator ka uspehu. Naši zaposleni su vam na usluzi na Aerodromu Beograd Nikola Tesla, centru grada, na Novom Beogradu ili na bilo kojoj lokaciji ako vi to zahtevate.

Osim kratkoročnih najmova možete da iznajmite auto i na duži vremenski period, Yakono vam nudi posebne uslove najma vozila, bilo da ste pravno ili fizičko lice. Iznajmite vozilo od 1000 RSD po danu, dugoročni najmovi, operativni lizing vozila, cena je bez PDV-a i ostalih troškova.

Takođe nudimo i iznajmljivanje vozača sa ili bez auta. Sva naša vozila mogu biti opremljena navigacionim uređajem, krovnim koferom, lancima za sneg, dečijim sedištima. Potrebno je unapred najaviti.

Yakono rent a car vam nudi veliki izbor modela automobila. Vozila su različite snage i pretežno dizel vozila male potrošnje kojima su naši klijenti uvek zadovoljni. Imamo u ponudi i vozila sa 7 sedišta.

Možete iznajmiti i skutere, motore, takoreći imamo vozila za sve kategorije. Naši klijenti koji su vozili naša vozila su nam najbolja preporuka. Naša vozila su i redovno servisirana i potpuno ispravna.

Nudimo i usluge dostave i preuzimanja vozila na teritoriji celog grada, uključujući dostavu vozila do aerodroma (rent a car Aerodrom Beograd), kao i mogućnost da pošaljemo vozilo da vas doveze do naše agencije. Mi garantujemo sigurnu vožnju, povoljne cene i mnoštvo pogodnosti i popusta za naše redovne klijente. Rent a car beograd najjeftiniji.

Reviews

Yakono Rent a Car Beograd 381600600203
Ljubana Jednaka 1,
Beograd , 11041 SERBIA
$
Yakono Rent a Car Beograd

Detail information

Company name
Yakono Rent a Car Beograd
Category
Car Rental
Rating
Not Rated
Tags
car rental
Is this your business? Manage via YEXT
edit delete

Nearby

Worldwide  >  Serbia  >  Beograd  >  Car Rental

Yakono Rent a Car Beograd

Contacts About Details