Secure and Safe TechPrint AB

Secure and Safe TechPrint AB

Business To Business in HELSINGBORG,

Business To Business

Contact us

Make a call
042299940

Location

FLORETTGATAN 16,
HELSINGBORG , 254 67 SWEDEN

About Secure and Safe TechPrint AB

SECURE & SAFE
Den första stöldmärkningen är daterad ända tillbaka till stenåldern. Då ristade man in sitt märke i redskapen för att markera sitt ägande. I dag har tekniken utvecklats och i mer än 20 år har vi varit delaktiga i att utveckla marknadens modernaste och effektivaste stöldmärkning.

Secure & Safe Techprint AB grundades 1992 i “Sundets pärla” Helsingborg och verkar inom den grafiska industrin med inriktning på etiketter, specialmärkning och profilering.

Vi utvecklar, tillverkar och säljer innovativa identitetsprodukter för permanent stöldskyddsmärkning och inventariemärkning. I vårt utbud ingår även andra stöldförebyggande produkter och inventariesystem, och vi samarbetar med ledande IT-leverantörer för att underlätta dina inköp och leveranser av stöld- och inventariemärkt utrustning.

Våra produkter och program är användarvänliga och passar såväl små företag som stora organisationer, bland våra kunder finns privata näringsidkare, kommuner, landsting och myndigheter. Secure & Safe står för kvalitet, flexibilitet, snabba leveranser och bästa möjliga kundservice – vårt varumärke är din garanti.

STÖLDMÄRKNING
Stöldskyddsmärkning avskräcker tjuven och borttappade värdesaker hittar lättare hem. Våra stöldmärkningar är spårbara för polisen och lätta att använda. Oavsett vad du vill stöldskydda har vi alltid rätt lösning.

Reviews

Secure and Safe TechPrint AB 042299940
FLORETTGATAN 16,
HELSINGBORG , 254 67 SWEDEN
$
Secure and Safe TechPrint AB

Detail information

Company name
Secure and Safe TechPrint AB
Category
Business To Business
Rating
Not Rated
Tags
inventariesystem,  stöldmärkning
Is this your business? Manage via YEXT
edit delete

Secure and Safe TechPrint AB

Contacts About Details